fbpx

Sînziana Stoicescu

  Social Media & Digital Content Manager BAT

Sînziana a absolvit Facultatea de Finanțe-Bănci din cadrul ASE, iar primul job obținut a fost la Red Bull, ceea ce a fost decisiv în favoarea unei cariere în marketing și comunicare digitală. După aproape 6 ani petrecuți în Red Bull, a continuat în Alexandrion Group, unde a pus bazele activității în digital pentru mai multe branduri din portofoliu. Acum, Sînziana este Social Media Manager în cadrul BAT România. S-a alăturat companiei în 2018 ca Digital Communication Specialist, în echipa de digital recent constituită la acel moment. Între timp, echipa s-a extins și, începând din ianuarie 2020, Sinziana conduce echipa de social media – strategie și execuție de canal pentru brand-ul glo™.

 

Pe lângă creșterea comunității online a brand-ului, Sînziana coordonează declinările proiectelor de brand pentru canalele de social media, concentrându-se pe campanii creative, care implică colaborări cu creatori de conținut și integrează utilizatorii în firul narativ din social media al brandului.

 

Când nu meșterește în ale social media, Sînzianei îi plac natura, plantele și arta urbană de orice fel, despre care crede că poate fi un panaceu pentru orașele noastre. Își păstrează curiozitatea despre orice e nou și crede cu tărie că fiecare dintre noi are potențial de schimbare în mai bine.