fbpx

Program

11:00 - 11:45

DIGITAL TRENDS IN THE NEW NORMAL. ARE YOU READY?

Cum și-au adaptat brandurile strategia de comunicare digital în noul context generat de pandemie? Ce modificări au apărut în ultimele luni și cum continuă să răspundă comportamentului în schimbare al consumatorilor? Vorbim despre transformări de paradigmă și tendințe în social media, noi instrumente și canale de comunicare, precum și despre impactul și eficiența acestora.

Speakeri:
George Mușat, Data Strategy & Analytics Manager, Starcom
Tina Crețu, Senior Digital Marketing Manager KFC, Pizza Hut & Taco Bell
Sabina Știrb, Head of Communications în cadrul Huawei Consumer Business Group România
Marta Ușurelu, Owner Biz

11:45 - 12:00

TOP SOCIAL BRANDS 2020

BIZ lansează a 12-a ediție a studiului Top Social Brands, clasamentulul celor mai influente branduri în Social Media. Topul analizează evoluția brandurilor în social media din România și le evidențiază pe cele care reușesc cu adevărat să facă performanță în zona de digital. Este o analiză a activităților desfășurate de brandurile active în social media în ultimele 12 luni, cele care au avut cele mai bune campanii şi cel mai coerent mix de comunicare.

12:00 - 13:00

Dezbaterea Biz: Performance marketing or Influencer Marketing

Ce e mai eficient si are rezultate mai rapide: Performance marketing (Google Ads, facebook Ads) sau campanii cu influenceri?

Două echipe discută după regulile competițiilor de dezbateri formale, înarmați cu argumente și contra- cronometru, iar la final, publicul votează echipa cu cele mai valide teorii.
Atât Facebook Ads, cât și Google Ads sunt instrumente de mare folos în campanii de publicitate și de marketing. Cu toate acestea, de ani de zile, brandurile lucreaza și cu influenceri, care de asemenea, dau la schimb rezultate măsurate.

Dar dacă ar trebui să alegem între cele două? Care metoda pentru comunicarea de brand aduce cele mai mari beneficii?

Echipa Performance marketing:
Anca Ungureanu, Marketing Expert & Entrerepreneur Beans & Dots
Alexandru Negrea, Founder, Social Smarts

Influencer Marketing:
Mugur Pătrașcu, Founder, Screen Native
Cristian Manafu, Consultant social media

Moderator:
Nae Șovăială, Fondator, Argument Antrenament